Imaš dobru poduzetničku ideju i želiš je realizirati?

Virtualni inkubator omogućava da brzo, jednostavno i efikasno komuniciraš s nama, ponudiš svoje proizvode i usluge ostalim stanarima vInkubatora, da imaš pristup svim relevantnim informacijama iz poslovnih i financijskih krugova, da budeš upoznat sa otvorenim natječajima, da po povoljnijim uvjetima iznajmiš poslovni prostor i konferencijsku dvoranu ili čak radno mjesto, da primamo fax poruke umjesto tebe, da organiziraš predavanje ili prezentaciju proizvoda i usluga... i još mnogo toga.

Budi sljedeća poduzetnička zvijezda!

Dobrodošli na Virtualni inkubator!

Kako postati stanar virtualnog inkubatora?

Elektronični identitet u sustavu virtualnog inkubatora mogu dobiti poduzetnici početnici, koji posluju manje od 2 godine ili fizičke osobe koje su pokrenule postupak registracije, a koji se bave gore navedenim djelatnostima te imaju potencijal rasta i razvoja. Kako bi postali stanar virtualnog inkubatora, poduzetnik mora ispuniti prijavni obrazac, koji se nalazi na web stranici Poduzetničkog inkubatora BIOS. Odluku o ulasku stanara u virtualni inkubator donosi komisija za prijem stanara Poduzetničkog inkubatora BIOS, na temelju toga da li poduzetnik zadovoljava tražene kriterije.

Koje usluge virtualni inkubator pruža?
  • Usluga poslovne registracije za korisnike
  • Upravljačka ploča (web portal) za korisnike virtualnog inkubatora
  • Pristup BIOS zajednici, povezivanje svih stanara
  • Mogućnost pronalaska poslovnih partnera
  • Smanjenje troškova poslovanja
  • On-line komunikacija stanara
  • Edukacije (pristup on-line seminarima koji će se održavati u BIOS-u te mogućnost pregleda i preuzimanja seminara na vlastito računalo)

Usluge koje virtualni inkubator pruža besplatne su za sve virtualne stanare.

Ukoliko želiš postati stanar Virtualnog Inkubatora, preuzmi dokument Zahtjev za Virtualni Inkubator, te ga ispunjenog pošalji na navedenu adresu u dokumentu.

Sve će prijave biti razmotrene, odgovorit ćemo na svaku prijavu, a svi kandidati koji će zadovoljiti kriterije, dobit će daljnja detaljna uputstva.

Preuzimanje
Što je virtualni inkubator?

Virtualni inkubator je web platforma razvijena s ciljem podupiranja razvoja malog i srednjeg poduzetništva, odnosno platforma kroz koju Poduzetnički inkubator BIOS pruža svoje poslovne, tehničke i obrazovne usluge stanarima inkubatora, ali i poduzetnicima koji nisu fizički smješteni u inkubatoru.

Što je cilj virtualnog inkubatora?

Cilj virtualnog inkubatora je pomoći poduzetnicima početnicima u osnivanju, poslovanju i razvoju, a time potaknuti i razvoj regije. Web platforma inkubatoru omogućuje pružanje raznih usluga inkubatora i onim poduzetnicima koji nisu fizički smješteni u Poduzetničkom inkubatoru BIOS.

Kome je namijenjen virtualni inkubator?

Program virtualnog inkubatora namijenjen je poduzetnicima početnicima koji obavljaju proizvodnu i razvojno-proizvodnu djelatnost ili razvijaju projekt iz područja ICT-a, multimedije, digitalne grafike, bioinformatike, biotehnologije, elektrotehnike, elektroničnog poslovanja, odnosno koriste inovativan koncept poslovanja. Virtualni inkubator namijenjan je i poduzetnicima koji su završili proces inkubacije u Poduzetničkom inkubatoru BIOS. Virtualni stanar može postati i fizička osoba koja je pokrenula postupak registracije svojeg poduzeća.

vInkubator Galerija

Pregled mogućnosti vInkubatora

vInkubator Kontakt

Zanima li Vas više informacija o Virtualnom inkubatoru BIOS-a, kontaktirajte nas!